Alta tecnologia pels restauradors més exigents.És l’ÚNIC sistema de reserves que col·loca i reordena els comensals de forma òptima i en temps real, aprofitant al màxim l’espai i les combinacions possibles, seguint els criteris, normes, prioritats del restaurant. Essent capaç de reorganitzar de manera completament autònoma tot el restaurant.
Quin cost té una cadira buida?
Redueix considerablement els no-show. Tenint la possibilitat de cobrar els inevitables.
Sense comissions (per comensal reservat, per reserva, per anul·lació,...), ni intermediaris, fent les operacions amb el banc habitual.
Només una competitiva tarifa plana mensual.
Amb una ràpida Llista d'espera, molt fàcil de gestionar, no perd cap client ni reserva.
Ven online i gestiona els Vals Regals integrant-los completament al sistema de reserves portant ell mateix el control de consum, caducitat i entrega immediata online dels vals regals.
Vals regals personalitzats per cada restaurant i que el client pot personalitzar amb el seu missatge. Podent escollir diferents menús, maridatges, preu obert, imports per consums d'extres, amb o sense merchandising,...
Mètodes de pagament diferents a escollir segons els número de comensals. Sense pre-pagament, amb pagament d'un import de paga i senyal, targeta de crèdit com a garantia,...
Permet enviar sol·licitud de formalització de reserva per les reserves telefòniques o per email.
També pensa en els usuaris amb problemes de mobilitat. Per oferir el màxim confort als usuaris de cadires de rodes els asseurà a les taules apropiades.
Les reserves amb cotxets poden ser una sorpresa? n-taulat col·locarà correctament aquestes reserves per oferir el màxim de comoditat al client, a personal de sala i als altres comensals.
Personalitzat i personal. Adaptat a cada restaurant. Les dades son del restaurant, no es cedeixen, no s'extreuen, no es tracten.
En constant desenvolupament. Amb moltes funcionalitats i detalls fruit d'anys d'experiència en el sector i les aportacions dels propis clients.info@n-tropia.com
t. +34 972 18 34 32